Украинската прокуратура отвори отново разследването по делата, свързани с газовата група Бурисма,

...
Украинската прокуратура отвори отново разследването по делата, свързани с газовата група Бурисма,
Коментари Харесай

Украинската прокуратура разследва отново делата, свързани със сина на Джо Байдън

Украинската прокуратура отвори отново разследването по делата, свързани с газовата група " Бурисма ", в която преди време е работил синът на Джо Байдън, предадоха Франс прес и ТАСС.

Новината идва в миг, когато президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е обвинен в напън върху Украйна за да отстрани своя съперник демократ, отбелязва Агенция Франс Прес.

Генералната прокуратура на Украйна преразглежда случаи, в които може да са забъркани някогашният върховен чиновник на " Бурисма " и някогашен министър на екологията Микола Злочевски, украинският предприемач Серхий Курченко и други хора и компании - има близо 15 сходни каузи, осведоми на брифинг генералният прокурор Руслан Рябошапка.

Той обаче посочи, че прокуратурата цели да преразгледа случаите, в които са били взети " противозаконни процесуални решения ", и тези каузи наподобява не засягат сина на Джо Байдън.

Рябошапка увери, че върху него не са упражнявали напън нито украински, нито задгранични политици в опит да повлияят следствието на делата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР